Pöttyök

Nem titok: a rózsás és a pöttyös holmi a gyengém. Amikor megláttam Annás pöttyös horgolt takaróját, elvesztem. Aztán amikor
közzétette a a pöttyök leírást is, végképp nem volt visszaút. Na persze azért nem ment el az eszem és vágtam neki egy hatalmas takaró horgolásának (bocs, Kata!). Szerény ember vagyok én és különben is, híján vagyok a kitartásnak, ami a kötött és horgolt kézimunkákat illeti. Számos megkezdett ilyen nemű holmi tanúskodik erről...Az én türelmemhez és sikerélményre vágyásomhoz csak egy egyszerű kis párnácska illik, semmi több.
 Megjegyzések

 1. Szuperjó lett! :-) Nagyon klasszak a színei is. Ügyes vagy! (az én kitartásom szerintem 1 pöttyig terjedne jelenleg, és mindehhez én ezt nem is ismerem be, úgyhogy én nekivágnék egy takarónak is :-)). Szép estét: Anikó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, elsőre én is csodás színekben pompázó takarót vizionáltam a kanapénkon, de aztán győzött a józan paraszti ész:)

   Törlés
 2. Csodálatos lett!!! Patchworkanyag valamint horgolt rész együtt szenzációsan néz ki! Visszafogott, modern, mégis vidám :) Ezt még egy lakáskúltúra magazinban is simán el tudnám képzelni...
  Szép estét,
  Kinga

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egye kutya, állok elébe egy magazin meghívásának:)

   Törlés
 3. Ez megint egy gyönyörűség :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jók ezek a pasztell színek így együtt. Az meg eszembe sem jutott volna, hogy anyaggal kombináljam az egészet,gratulálok klassz munka.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett a pöttyös párnád, gyönyörű színeket választottál hozzá :) És tényleg tuti ötlet textillel kombinálni, karácsonyig pl. több is elkészülhet így ajándékba :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Egyenlőre elég ez az egy, karácsonyig ezer más dolog van :)

   Törlés
 6. Höhöhh!

  Így jár, aki elhavazódik, későn olvas vissza és emiatt nem tudja időben megszakítani szívbéli virtuális barátságát ilyen felháborító ügyek miatt!

  Nos... Azt hiszem, késlekedésem okán a hisztim már nevetséges lenne, úgyhogy csak csendben azt mondom, bár nem csípem a pasztellt, ez állati jó lett!

  (neked meg lelked rajta, hogy nemnormálisokkal tartod a kapcsolatot...) :D :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként is nevetséges lenne, mert tudhatod, hogy én azért nagyon szeretlek. Vagy úgy is mondhatnám, így és épp ezért szeretlek :D

   Törlés
 7. Julcsi! Szeretném megkérdezni, hogy a horgolt részt csak simán hozzávarrtad az anyaghoz, sima varrással, vagy van valami trükköd is hozzá, hogy szép legyen? Köszi, ha elárulod!!! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés

Babahaj, ahogyan én csinálom