Újratervezés

Azzal, hogy új fordulatot vett az életem - vagy mondjam úgy, hogy visszatért a régi kerékvágásba...? - átértékelődtek bennem a dolgok
és rájöttem, mennyire rosszul használtam ki az időmet. Ezen feltétlenül változtatni szeretnék és napról-napra, percről-percre tervezni, hogy semmi ne felejtődjön el, ne maradjon ki és ha lehet, még jusson idő egyebekre is. Mindez pedig elengedhetetlen egy regiszter nélkül.


Csinos lapokat szerkesztettem hát (órákon keresztül, úgyhogy ennyit a jólszervezettségről) és beleraktam egy jobb időket látott piros, műanyag dossziéba. Ám annyira csupasz volt és olyan jól jött volna még néhány plusz zseb. Varrtam hát neki egy szebb, egy jobb borítót, hogy már semmi se állhasson az összeszedett, alaposan átgondolt életünk útjába.


Zsebek és ceruzatartók mindenütt. Mert az már most kiderült, hogy folyton magamnál kell tartanom: olyan sok családon belüli és kívüli feladatom van és annyi mindent kell jegyzetelnem, hogyha nem lenne, elvesznék.Megjegyzések

 1. http://www.urban-eve.hu/category/otthonunk/rendszerezes/

  Julcsikám, ezt a blogot biztosan te is ismered, innen le lehet tölteni mindenféle rendszerező oldalakat....

  Jó szervezést, biztosan menni fognak a dolgok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ismerem Via blogját, igen. De nekem személyre szabott lapokra van szükségem, a saját felfogásomban:)

   Törlés
 2. Legyen mindennapra egy Julcsiság!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik!
  Csak tervezem és tervezem, hogy egyszer majd varrok valami hasonlót... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már tudom, mi a titok: csináld!:)))

   Törlés
 4. Sok örömet a régi új életedhez! Nagyon szép ez a füzet és a horgolás a szélén annyira különleges.Nekem is van hasonló csak én lusta vagyok megnézni így aztán üresen árválkodik.

  VálaszTörlés
 5. Fantasztikus, nagyon tetszik, nagyon-nagyon!

  VálaszTörlés
 6. Szerelmes lettem a zöld szegélybe! Lebontottad egy kislányruha aljáról? Ha azt mondod, hogy horgoltad, menten lehidalok:)

  VálaszTörlés
 7. modernül szólva lájkolom a bátorságod a váltáshoz, a szándékot, hogy felnőtt korodba is fejlődj a hiányosságok terén és nem utolsó sorban a mappát. meg a lapot.

  hasonló cipőben járunk ez ügyben is! :))) (na nem a munkahely váltásra gondolok, de az időmenedzsment, tervezés, papírizé, mappavarrás...:))))

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés