Még van ideje a mulatságnak

Az ovisok idén úgy gondolták, tematikus farsangot tartanak, témának pedig a magyar népmese világát választották. Ez nekem kapóra jött, mert egy remek és egyszerűen kivitelezhető róka jelmezt találtam a Pinteresten még halloween tájékán. A hibát ott követtem el, hogy amikor az érintett, egyébiránt az ötletért lelkesedő  kisleánynak megmutattam, nem takartam el azt a páva jelmezt, amit még ajánlásként felhozott a program. Ez lett a vesztem és onnantól kezdve ragaszkodott a pávához, fittyen hányva arra, hogy talán nincs is ilyen magyar népmese. De mert nem ijedek meg a feladatoktól, úgy lett, ahogy ő akarta és elkészült a jelmez. 
Még mindig jobban jártam, mint a tavalyi boszorka jelmezzel...

Megjegyzések

 1. höhöhh, a feedlyben addig jelent meg a szöveg, hogy találtál egy róka jelmezt és nem tudtam összeegyeztetni a pávára hajazó képekkel, de gondoltam, üsse kő, pávaróka ez a lyány! aztán megnyílt a többi szöveg is és megnyugodtam, mert egy szuperklassz pávának tűnő pávajelmezt kreáltál! :)))

  VálaszTörlés
 2. mesés lett! ahogy a tavalyi boszorkány is bűbájos :) gyönyörű, művészi portrékat készítettél!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, igen, a portré... van érzéke hozzá.

   Törlés
 3. ,,Hej, páva, hej, páva, császárné pávája..."

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett, még szebb, mint az eredeti!

  VálaszTörlés
 5. De jó, hogy nem takartad el!
  A bónusz kedvenc meg a kontyán lévő egy szem tollacska. Az annyira pávás.
  Jó mulatást kicsilány!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az az egy toll leesett az álarcról s hogy ne vesszen kárba, a hajába tűztem:)

   Törlés
 6. Khmmm csuda jó az a rókajelmez tényleg, de én is a pávásat választottam volna ha meglátom. Szuper lett egyébként. És mi volt a probléma a tavalyi boszissal, az is annyira vagány volt, meg nem is lehetett túl bonyolult az elkészítése, pláne nem neked.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, nem, én nagy-nagy örömmel készítettem azt a boszi jelmezt is. Csak ő azt hitte, hogy sárkány lesz és egy kissé csalódott volt. Persze azért felvette azt is.

   Törlés
 7. Sziasztok! Minden elismerésem a jelmezhez! Tudom, hogy már lement a farsangi szezon, de Panna lányom nagyon beleszeretett ebbe a páva kisasszonyosdiba és nyúzza a nyakam, hogy csináljuk meg neki. Mint kreatív anyukák, tudnátok segíteni az elveszett lányos apukának, hogy dekorgumit használhat-e a szoknyán lévő mintákhoz? Valami ilyesmire gondoltam: http://vertespapir.hu/index.php?search_co=dekorgumi&kereses_gomb.x=0&kereses_gomb.y=0&kereses=1&id=termekek

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés