Élni tudni kell


Alig múlt el a 12., máris itt a 13...
Felfoghatatlan, hogy már csak egy kicsike lányom van, Panni már kinőtt ebből a korszakból. Onnan tudom, hogy a körmét a dekoráció színeiben festette ki, rózsaszínre.
Apropó, dekoráció: ahhoz képest, hogy nem is akartam neki szülinapi zsúrt rendezni, egész szép kis parti kerekedett belőle. Mint máskor, most is saját készítésű minden. 
A kiegészítőkért hálás köszönet  az eztettem, a boltnak, a segítségért barátnőmnek, BonZsúrnak, a tortáért pedig az Erdős és fiai cukrászdának.
Megjegyzések

 1. Isten éltesse a nagyleányt! Olyan gyorsan nőnek :( (de amikor eszedbe juttatja, hogy valamikor - az ötödik születésnapjára - sütöttél egy mézeskalácsházat, és megemlíti, hogy jó néven venné, ha a tizenhatodikra is kapna, akkor tudod, hogy mindent jól csináltál :) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert nem csak tárgyakat lehet ajándékozni. Az élmények sokkal fontosabbak :))

   Törlés
 2. Nagyon szép a dekoráció, hogyan lehet ennyiféle rózsaszínt ilyen ízlésesen eirendezni, na ez nevezik tehetségnek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Á, dehogy! Ilyen alapanyagokat sikerült beszereznem, abból dolgoztam, amim volt:))

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Isten éltesse! (nem akarlak elkeseríteni, de ott a háttérben sem túl pöttöm már az a lány, így meg, hogy van egy nagy-lány-testvére, gyanítom, hamarabb lesz kisfelnőtt. te meg egy csomó remek tinédzser büszke anyukája!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Kata! S még ha elárulom, hogy az új év első napján az jutott eszembe, hogy a háttérben nem látszó legnagyobb idén nagykorú lesz.... (ATYÁÁÁÁMMMM!!!!!) s ha így vesszük, már egyel kevesebb a tinédzser gyerekem:))))))))))

   Törlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés