Szülinapi torta

Létezik olyan gyerek, aki nem szereti a tortát?
Jelentem, igen. Ismerek egy fiút, aki már tizenháromszor nem evett a saját születésnapi tortájából. Tizennegyedszerre azonban cselt eszeltem ki, mert mégiscsak! Hát nem?

Színes kartonlapból tortaformát készítettem és megtöltöttem pattogatott kukoricával. Pofon egyszerű, nem is tudom, eddig miért nem jutott eszembe!
A születésnapi torta mit sem ér gyertya nélkül, megoldottuk hát azt is.A pattogatott kukoricára kartonlapot tettem, arra két almát, a két almába pedig 14 gyertyát szúrtam. (Kicsit olyan, mint az a Guiness-rekord, amikor tojást töltöttek a csirkébe, azt beletöltötték a pulykába, azt egy malacba, azt egy tehénbe, azt pedig egy tevébe. Vagy valahogy így...)

Megjegyzések

 1. Ötletes!

  Isten éltesse a Legényt!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm! Köszönjük! ♥

  VálaszTörlés
 3. Julcsikám, egy cipőben evezünk, mert az enyém is pár hét múlva lesz 14 és a tortát sem szereti. Pelyhedzik a bajusza, és nagyon utál sétálni meg levegőzni velünk. Na persze magától sem megy. Kijelentette, hogy ha nagy lesz még a sarokig is kocsival megy. Meg vagyunk áldva kérem, egyébként igazi kamasz a jó értelembe véve,csak ne lenne az a fránya számítógép. A tortakérdést hasonlóképpen szoktuk megoldani, volt már gyertya muffinban, rizsfelfújtban, fagyiban. Az idén én kipróbálom a popcornost, az még nem volt.

  VálaszTörlés
 4. boldog szülinapot - így, utólag is! nálunk is van valaki a családban, aki nem szereti az édességet. kiskorától kacsatortára vágyott, egyszer aztán megkapta. vékony kenyérszeleteket kacsamájkrémmel töltöttem meg. kacsahússzeletekkel díszítettem, kacsacombokkal raktam körül :) és mivel az ünnepelt még kiskorában kikötötte, hogy "cak vijágt ne!" virág helyett volt egy nagy tál színes saláta...

  VálaszTörlés
 5. Jól van, örülök, hogy nem csak az én gyerekem elvetemült:))

  A jókívánságokat pedig köszönjük!

  VálaszTörlés
 6. olyan julcsisan ötletesen megoldottad, nagyon kreatív anyuka vagy! :-))))) elismerésem!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés