Kiállítás 2013.

Remek kiállítást hoztunk létre, egy kellemesen fárasztó nap végére. Rengeteg munka került fel a falakra. Ha nem ismerném ezeket a munkákat, hosszú-hosszú órákat töltenék ebben a teremben, bogarászva, fürkészve a kirakott alkotásokat. Mert hiszem, hogy ezek egytől egyik alkotások, nem pedig rongyok, ahogy a nekünk segédkező férfiemberek nevezték, reménykedve, hogy egyszer csak elfogynak végre:)


Sokan eljöttek a megnyitóra is, amin a műsort a csapat méltán büszke nagymamáinak unokái szolgáltatták furulyával, fuvolával, zongorával. Szép volt!


Megjegyzések

 1. Micsoda tömeg és mennyi gyönyörű "rongy"!
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. még hogy rongyok, piha! :-)) én este konkrétan elaludtam gépelés közben, a képernyőmön az volt, hogy changessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :-))
  jó kis nap volt :-)

  VálaszTörlés
 3. Csodaszép rongyok! :) Jó az ilyen találka időnként.

  VálaszTörlés
 4. Azt hiszem megérte a sok munka, hogy ilyen szép "rongykiállítást" tudtunk produkálni!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép volt, a koncert is remek, a társaság szívmelengető :)
  Köszönjük szépen ezt a remek délutánt Nektek !

  VálaszTörlés
 6. Drágám, tegnap hazafelé megnéztük a ti kiállításotokat is, szívből gratulálok, csodás munkák! Főleg Annamari két nagy munkája tetszett nagyon, és jó volt látni a babáidat élőben. De sírnivaló volt látni a felrakás módját :(( Ha az enyémet szögelnék fel százas szöggel a falra, biztosan szügyön döfnék valakit :(( Egy művelődési háztól ennél kulturáltabb megoldást várnék, pláne tudva, hogy biztosan vannak rajtuk bujtatók. Vérzett a szívem. Puszillak Gina

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés