Egyenes arányosság


A tanév vége felé szaporodnak a munkáim és vele egyenesen arányosan fogy a munkára fordítható időm is. Ahogy nő rajtam a nyomás vele egyenesen arányosan hatalmasodik el rajtam a kétségbeesés. Mindenféle klassz programok szerveződnek, amiről nem maradhatunk le és vele egyenesen arányosan jönnek a váratlan, felgyorsult események is.
Ám még ilyen helyzetekben is képes vagyok úrrá lenni és a felfordulás kellős közepén befejezni a tanító néninek szánt köszönő-búcsú ajándékot. Mert olyan kedves szavaknak és nagy szeretetnek nehéz ellentmondani, ahogyan ezt a babát kérték. Szívből kérték, szívből készítettem hát én is.Arról a bizonyos gödörről, amiből olyan nehéz kimászni, csak annyit, hogy jól jönne a segítségetek! Mondjuk egy-két tippel:) 

Megjegyzések

 1. Cukiság! Van olyan, hogy matrózlány? Nekem ez jutott eszembe rögtön róla!

  VálaszTörlés
 2. Csudapofa!!
  A gödörből csak határozott léptekkel lehet kimászni..... mondjuk határozd el, hogy készítesz egy csomó ilyen babát, és amíg varrod őket eszedbe jut a megoldás. ! Fel a fejjel!

  VálaszTörlés
 3. Szép, vidám baba, szeretnivaló!

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép ez a baba!!! Még a fotókon keresztül is érezhető a róla sugárzó szeretet, amivel minden egyes kis részlete készült, minden elismerésem! : )

  VálaszTörlés
 5. Tündéri!!!! Rögtön mosolyra fakaszt :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés