Nem akármilyen doboz

Nem akármilyen doboz, bár nincs benne semmi különleges. Szeretem úgy, ahogy van.

Eddig egyszer jutottam el a híres veszprémi ócskapiacra, de akkor is mínusz tíz fok volt és hatalmas hó, mondhatni jól kifogtuk. Ám mint szokták mondani, a bolondnak is lehet szerencséje, hát akadt egy kicsi nekünk is. 
Találtam egy viszonylag nagy méretű, keretes fedelű fa dobozt, ronda műanyaggal a tetején, benne egy műanyag, körbehorgolt tojással, ronda kék-sárga kockás óriásmasnival. 500 forintért lett az enyém a kettő együtt. A tojás már Húsvétkor a lakásunkat díszítette kimosva, ízlésesen feldíszítve.
A doboznak pedig most jött el az ideje. A lakkozatlan fenyő felületet kívül-belül lefestettem szürkére, Martha Stewart féle festékkel, a ronda plexit bevontam textillel és lett belőle egy csodadoboz. Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de igen jól sikerült darab lett belőle. Szeretem minden részletét, a színeit, a méretét és hogy az enyém:)


Egyenlőre ebben a kissé zűrzavaros, eklektikus sarokban időzik. Persze az is lehet, hogy itt marad örökre, hisz mi magunk is ilyenek vagyunk: kissé zűrzavarosak, kissé eklektikusak.
Megjegyzések

 1. aranykezed van, ami remek ízléssel párosul...

  VálaszTörlés
 2. Így, ahogy Zazálea mondja :) Lélekmelengető, kedves látvány ez a kis sarok dobozostól, mindenestől.

  VálaszTörlés
 3. Ne változtass semmin ez így tökéletes. Ha egyszer lesz saját lakásom nálunk is zűrzavar lesz mert olyan sokféle stílus tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De fogok változtatni, mert szeretném az üres képkereteket kitölteni saját készítésű képekkel:)

   Törlés
 4. Nekem az tetszik benne, hogy újra Téged tükröz vissza! :)
  A szép kis sarokban pedig csak a harmóniát látom... zűrzavarnak nyomát sem...és hát az eklektika jó dolog, mert sokszínű és izgalmas... Pont, mint az élet! ;-)

  VálaszTörlés
 5. Már nincs is mit mondanom, csak bólogatnom a többiekre :) pont olyan "pjulcsis" lett, nagyon szép és nagyon kedves.....

  VálaszTörlés
 6. Julcsy, ez is telitalálat lett!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés