Dominó

Ovis felszerelés, nem épp időben. (Ha fogadkoznék az új évben, ez lenne a legfontosabb és legégetőbb: ne halogassak semmit és tartsam be a határidőket.) Szerencsére a legkedvesebb törzsvásárlóm
ismer jól és nem hagyta magát lebeszélni, kivárta, míg minden szép sorjában elkészül. 
A legjobb pedig a mosoly volt a kis ovis arcán, amikor sorra szedegette ki a szatyorból a jelével ellátott, csak neki készült holmikat. A legeslegnagyobb fizetség!
Személyes kedvencem a párna, ami nem egy klasszikus alakú vánkos, hasonlít az alakja egy igazi dominóhoz.S bár nem szeretem az elcsépelt blogdíjakat meg efféléket, most mégis én magam alapítanék egyet: a legkedvesebb, legtürelmesebb és legkitartóbb vásárlónak járó díjat, amit máris odaítélnék Andinak, Zsigmondnak és Vilmosnak. 
Aki úgy gondolja, hogy ez a díj másokat is megillet, vigye bátran!:)

Megjegyzések

 1. Nagyon kedves, szívet melengető darabok. :-)

  VálaszTörlés
 2. Na most ez mind szép és jó... Ilyen díjat kapni sem mindennapi! Különösen olyan valakitől, aki annyi csodát hozott (már) az életünkbe!
  És ami a "felszerelést" illeti: tényleg! Minden egyes öltés, dísz, ötlet maga a csoda! Szívem szerint rögtön rendelnék még néhány párna-dominót, mert mennyivel izgalmasabb azzal játszani, mint a hagyományos, kicsi, fekete- fehérrel.
  ...És mennyivel jobban nézne ki az előszobánk, ha mindenkinek lenne - szívének kedves - zsákja, és nem egy nagy kupacból kellene kihúzkodni a reggeli rohanásban a hiányzó ruhadarabokat.
  ...És ha ilyen tornazsákom lenne, biztos, hogy én is rendszeresen sportolnék (na jó, valószínűleg nem... de persze lehetséges, hogy mégis :) )
  Szóval mindez tényleg nagyon nagyon szép és jó...
  DE bökkenő azért máris akadt. Az átvétel után úgy 3 és fél perccel. Zsigmond szerint ugyanis az óvodában IS és otthon IS ezzel és csakis ezzel a párnával lehet aludni.
  Vajon a dominó-párnát lehet fénymásolni?

  VálaszTörlés
 3. De klassz lett...! Nagyon vagány! Igazán Zsizsós...! :)
  Én is Nekik adnám ezt a díjat! Mert megérdemlik...!!!
  Rám is türelmesen, megértően várnak...! Remélem hamarosan mondhatom is, hogy nem hiába...

  És a zárójeles mondatod nagyon is igaz rám is: "(Ha fogadkoznék az új évben, ez lenne a legfontosabb és legégetőbb: ne halogassak semmit és tartsam be a határidőket.)"
  Az időbeosztást, no meg a kívülről jövő, mindig változó prioritásokat, na azt rendezze be bárki a nap 24 órájába... Ember legyen a talpán...! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés

Babahaj, ahogyan én csinálom