Pure Fashion még mindig


Nincs az az édesanya, aki ha látja a gyönyörű lányait színpadon, ne hatódna meg. Ez tiszta sor, nem tettem másképp én sem. Ám az idei gálán volt még néhány olyan pillanat, amikor könnyek közt, vigyorogva tapsoltam vörösre a tenyeremet. Mert olyan ruhákban vonultak fel a lányok, amit ők maguk készítettek, alakítottak át, újítottak fel.
És én újra átéltem azt a késő éjszakába nyúló délutánt, amikor együtt voltunk és készítettük a ruhákat. Én nem csak a lányokat láttam, amint végigvonulnak a kifutón a saját készítésű ruháikban. Én láttam minden egyes ruhának a történetét: eszembe jutott az a félrevarrt csipke, az ezerszer is felpróbált ing, az újra és újra begumizott szoknyaderék, a kibontásra ítélt zakóujj, a megszúrt ujjak, a hajvasalóval kisimított csipke, az elromlottnak hitt varrógép. És minden apró öltés, minden kétségbeesett, tanácstalan pillanat, a nagy nevetések, az elcsendesedés, a sajtos tészta, a dugicsoki és még sorolhatnám. 
Megszerettem ezeket a lányokat, a szívembe zártam őket, nem csoda hát, hogy legalább annyira meghatódtam, mint amikor a saját lányaimat láttam?!
Megjegyzések

 1. Ezeket a bejegyzéseket nem lehet megunni, öröm látni a sok ízléssel kigondolt öltözéket, a kifinomult egyszerűséget (ha van ilyen) - főleg ahhoz képest, mai néha szembejön az utcán. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van! És ezek sem kevésbé nőiesek. Sőt!

   Törlés
 2. Julcsi, mi ez a pure fashion, annyiszor látom, de nem tudom hogy kapcsolódsz hozzá, a gyerekek által, vagy részt veszel a tervezésben, vagy miről szól ez? Tényleg olyan jó hangulatúak amúgy mindig a képek, csak nem követtem elejétől ezért vagyok lemaradva :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt olvashatsz róluk: http://purefashion.hu/

   Én úgy kapcsolódok hozzá, hogy a gálára én készítettem a dekorációt és "kölcsönadtam" a lányaimat, valamint elvégeztem a koordinátor képzésüket.

   Törlés
 3. A könnyeken nem csodálkozom:) Büszke lehetsz Rájuk ahogy Ők is Rád! Jó hogy összehoztátok ezt a különleges csapatot, szerintem példaértékű amit csináltok. Mindig a mai gyerekeket szidják hogy mennyire el vannak vadulva, pedig csak azt csinálják amit látnak. Ha minden család ilyen alapokra épülne mint a Tiétek akkor semmi gond lenne a világban.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés