A szilveszter nálunk

Nálunk sokkal nagyobb ünnep az év utolsó előtti napja, mint az utolsó. Hisz ezen a napon született a nagylányunk. Jól emlékszem arra a 12 évvel ezelőtti szilveszterre, amikor a kórházi szobában, az ajtóban állva, egy édes kicsi lányban gyönyörködve hallgattam a nővérszobából kihallatszó magyar himnuszt. Akkorra már nagycsaládosok lettünk, a két fiunk után született egy lányunk is. Aligha volt valaki, aki nálunk boldogabban köszöntötte volna az akkori új évet.12 éve már, hogy ezen a napon összegyűlik az egészen nagy családdá (19 ember) kibővült ünneplő tömeg és éltetjük ezt a gyönyörű, kedves, szép lassan nagylánnyá érő kisleányt. Jár neki a az ünnepi dekoráció, amit egy délelőtt alatt gyorsan összedobtam:) A helyszínért köszönet keresztmamiéknak!
A tortát kivételesen nem magam csináltam, mert megtaláltam azt a helyet, ahol olyan tortákat készítenek, amilyet én magam is készítenék és nem riadnak vissza egy kétségbeesett, utolsó pillanatban tortát rendelő anyukától sem. Köszönöm, CuppCake!


Én így, ezzel kívánok mindenkinek boldog új esztendőt!

Megjegyzések

 1. Isten éltesse a kis-nagyleányt utólag is!
  Imádom, ahogy összedobsz egy kis dekorációt! :) Annyira szép, annyira ízléses, annyira Julcsis mindig!
  Nagy ölelés és nagyon boldog, békés új évet Nektek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Kata! Úgy látszik a véremben van. Vagy csak annyit agyalok rajta napokig, hetekig, hogy a megvalósításhoz már elég egy délelőtt:))

   Törlés
  2. Persze, hogy a véredben van! És ez így van nagyon, nagyon jól! :)

   Törlés
 2. Nagyon boldog születésnapot a nagyleánynak és békés, boldog Új Évet! A dekoráció csodálatos, mint minden, amit készítesz :)

  VálaszTörlés
 3. Kata minden szavaval egyetertek. Es mindig van hozza otthon minden. Zsenialis vagy! A gyerekek meg mazlistak. Majd megirom en is, mikor lesz a szulinapom, jo? ;) es viccet felreteve: Nagyon Boldog Uj evet! Cupppppo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük!
   Piros és drapp színű karton és favilla nem volt itthon. Azért még hétfő délelőtt, tortarendelés után elrohantam egy plázába:) És szerencsére kaptam is mindent. Ha több időt fordítottam volna az előkészületekre vagy időben elkezdem, biztos lett volna még szívószál, beszúró, textil girland, meg miegyéb:)))

   Törlés
 4. Nagyon sok boldog szülinapot kívánok én is a nagy lányodnak!!! :o) Valóban olyan gyorsan megnőnek!
  Boldog új esztendőt kívánok én is!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük, Timi! Igen, gyorsan megnőnek. És valamiért úgy érzem, a két fiú után már nem is csodálkozom rá Panni "nagyságára".

   Törlés
 5. Sok boldogságot kívánok az ünnepeltnek és boldog új évet mindannyiótoknak!

  VálaszTörlés
 6. Boldogságos új évet kívánok az egész családodnak, lánykádnak boldog szülinapot is! Pussz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Gina! Hasonlókat nektek is!

   Törlés
 7. boldog szülinapot, boldog új évet! (és már nem először jut eszembe, hogy rendezvényszervezőnek vagy lakberendezőnek (is) nagyon jó lennél!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, köszönöm! Ha hiszed, ha nem, rátapintottál a lényegre. Hamarosan hírekkel jövök;)

   Törlés
 8. Mennyire hasonlit Rád! Elöször azt gondoltam, hogy Te vagy új frizurával! Boldog Újévet és gyönyörködjetek gyermekeitekben. Szép családotok van és ez minden nehézségen átsegit! Kivánom, hogy sok örömötök legyen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Marianna! Így lesz, ezt megígérhetem.
   Hasonló szépeket kívánok nektek én is!

   Törlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés