Gálaest


Idén is megrendezésre került a Pure Fashion , amit újra én (is) dekorálhattam. Nem kis feladat egy hatalmas, egyébként elég unalmas színpadot széppé varázsolni, ráadásul egy alapítvány ilyen, holmi luxusra fordítható forrásai nem túl bőségesek. Ám a feladattól nem ijedünk meg, tesszük, amit kell és abból dolgozunk, amink van.
Nehezen állt össze a kép, milyen is legyen. De aztán amikor elkaptam a fonalat, akkor már láttam is magam előtt a színpadot. Persze az utolsó pillanatban akadtak még változtatások, de voltak kreatív és lelkes önkéntes segítőim, amit ezúton is nagyon-nagyon köszönök nekik.Fő koncepció a körök, a fények és a virágok voltak. 
A legkreatívabb megoldásom a színes, műanyag karikákból készült dekorációs elem lett, amit először selyemmel, aztán egy fényfüzérrel, végül organzával tekertünk körbe és így akasztottuk fel a karton körök közé.
A kifutóra pedig virág, sok-sok virág került, megspékelve néhány maradék függönyanyagból készült pompommal. Virág Álom-Bori és BonZsúr-Anna is nagyot alkottak és ugyanúgy, mint én, ők is rengeteget dolgoztak.

A színpad maga akkora, hogy én a magam kis objektívével nem is tudtam rendes fotót készíteni róla. Egy profi fotós szemével azért egészen másképp mutat a színpadi dekoráció is. 
A fotók a Pure Fashion honlapjáról valók, Varga Mihály és Hegedűs Márton keze munkáját dicsérik. Érdemes a linkre kattintani és elolvasni a cikket is és megnézni a további fotókat. Aki pedig az egész este összefoglalóját is szeretné elolvasni, annak a Magyar Kurir honlapját ajánlom, szintén remek fotókkal (a dekorációról is).Ha valaki kíváncsi a régebbi élménybeszámolóimra, dekorációra, megnézheti:
és a másodikat is.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés