Hercegnő, de nem csuparózsaszínesNóráéknál nem az első PjulcsY-baba lett szülinapi ajándék. Panni az ovisom volt abban a röpke két hónapban, amikor még azt gondoltam, pedagógiai asszisztensként fogom keresni a kenyeremet. Azóta már tudom, hogy bármennyire is szerettem, nem az az én utam és hát Panni is megnőtt azóta, mégis gyakran látom őt és a családját azóta is.
Hogy elfogultak velem szemben, azt nem csak abból látom, hogy Panni után Nóra is tőlem rendelt babát a születésnapjára. A kedves szavakból is süt a szeretetük és Panni minden egyes öleléséből.
És ha azt mondom, ennek a két kis cuki lánynak van még egy húga? Azt hiszem, borítékolható még egy megrendelés.


Megjegyzések

  1. És igen, borítékolható a következő megrendelés :). MInden elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy gyönyörű babák születnek a kezeid alatt,reméljük sok-sok gyermeknek okozol még örömet ezekkel a csodás babákkal.Minden kislánynak szerintem kell egy BABA, amivel felnőhet és felnőttként is örömmel gondol a baba által a gyermekkorára, na és a baba tündéri készítőjére is. (nekünk ugyanis külön öröm, hogy ismerjük személyesen a Julcsit, akinek el lehet mondani, hogy milyen babát szeretnék, pontosan milyen legyen a haja, a ruhája és ő azt tökéletesen megvalósítja.) Köszönjük szépen! sok puszi: Évi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem sikerült

Babahaj, ahogyan én csinálom

Mindenek előtt egy kis magánélet, aztán jöhet a szemezgetés