~~~♥♥♥~~~ És én hogy csinálom? Tűnemezeléssel gyapjúból. Amire szükséged lesz: -gyapjú -szivacs vagy hungarocell lap a böködéshez -nemeztű -egy csupasz babafej:) Először mindig a fej hátuljára teszek egy adag gyapjút, hogy ne legyen annyira lapos. Ezt jó alaposan beleböködöm a fejbe. Fontos, hogy a fej jó keményre legyen tömve. Rásimítom a következő réteg gyapjút, most már az egész fejre. Itt már lehet variálni, hogy milyen lehet a frizura: egycopfos, kétcopfos, egykontyos, kétkonytos. A választéknál jó alaposan megböködöm a gyapjút. Formára igazítom a lelógó, szétálló gyapjút és a széleknél is beleböködöm a fejbe. Ha az alap kész van, akkor jön maga a frizura. Ha copfot készítünk, akkor a copf tövénél szurkáljuk a fejbe a tűt, esetleg egy kis darab gyapjúval körbe lehet tekerni, hogy eltűnjön a szurkálás helye (ez a kártolt gyapjúnál nem is látszik). Ha konty készül, akkor én a konty közepét és szélét szoktam böködni. Ha ez is kész, az egészet átszurkáljuk egy kicsit. H...
-na ja, és még mennyi más öröm is
VálaszTörlésvan, de azért a kerek csokoládé, a töltött csokoládé, a likőrös csokoládé, a marcipános csokoládé, a lyukas csokoládé, a hosszú csokoládé,
a fehér csokoládé, a mogyorós csokoládé, a mandulás csokoládé, a
chilis csokoládé, a kocka csokoládé,
és minden csokoládé nagyon finom.
:-)
VálaszTörlés:)))
VálaszTörlésMegyek, keresek én is egy kis csokit. :o))
VálaszTörlésEgy jó kis csokievésre nálam mindig van ok és indok...és ez meg is látszik itt-ott... a lányom azt szokta mondani: "Anya! Te mondtad mindig, hogy az ember több, mint a súlya..." Néha bölcs vagyok..., néha túlsúlyos...
VálaszTörlésRáadásul egészséges,mert miből van: kakaó (kakaóbab-zöldség), tej (kalcium), cukor (cukorrépából-zöldség)....stb:))))
VálaszTörlésJulcsika,írtam Vargha Domokosról,ha még aktuális a kíváncsiságod!
VálaszTörlés