Ugrás a fő tartalomra

Elkezdem hát...

... én is a blogolást. Hogy miért? Magam sem tudom...
Talán, mert olyan sok blogot látogattam, olvasgattam mostanában, hogy én is kedvet kaptam hozzá és azon kaptam magam, hogy minden eseményt lefotóztam, hátha szükség lesz rá.

Miről fogok írni? Erre sem tudok felelni...
Először arra gondoltam, hogy a varrásról fog szólni a naplóm, hiszen a családom után ez a legkedvesebb elfoglaltságom. De éppen kis családom miatt erre nem jut annyi időm, mint szeretném.
Akkor mélyen szántó eszmefuttatásokról? Ahhoz én nem vagyok elég művelt és bölcs.

Ekkor arra gondoltam, leírom a velem/velünk történt eseményeket. Ezért is adtam ezt a címet a naplómnak: "Mindennapjaim".

Fogadjátok szeretettel!

Megjegyzések

 1. Üdv a blogolók között! Sok-sok szép bejegyzést kívánok neked! :o)
  Az a baj a blogolással, hogy nagyon rá tud szokni az ember. Ahogy írod Te is, mindent lefotóz, hátha... :o) De sebaj, én szeretem, élvezem. :o))
  Üdv, Kata

  VálaszTörlés
 2. De jó, hogy blogolsz Julcsi - bár fogalmam sincs honnan volt eddig is annyi mindenre időd :-) :-)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, lányok, aranyosak vagytok! Szerintem még nagyon sok kiaknázatlan rejtett tartalékom van:-) És élvezek mindent, amit csinálok. (Kivéve a házimunkát:-( Brrrr....)

  VálaszTörlés
 4. Ez aztán az örömhír mára:a bloggod!!:)))))

  VálaszTörlés
 5. Lányok! Felvehetlek benneteket a kedvenc blogjaim közé?

  VálaszTörlés
 6. Julcsi - részemről nem probléma, ha Neked se, hogy az enyim nem kimondottan foltos blog... ;-) bár, látom, mire olvasom, már fel is tetted, tehát... a kocka el van vetve... :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szeretem, ha írsz!
Biztosan elolvasom. Néha többször is:) Mert jól esik a lelkemnek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babahaj, ahogyan én csinálom

~~~♥♥♥~~~ És én hogy csinálom? Tűnemezeléssel gyapjúból. Amire szükséged lesz: -gyapjú -szivacs vagy hungarocell lap a böködéshez -nemeztű -egy csupasz babafej:) Először mindig a fej hátuljára teszek egy adag gyapjút, hogy ne legyen annyira lapos. Ezt jó alaposan beleböködöm a fejbe. Fontos, hogy a fej jó keményre legyen tömve. Rásimítom a következő réteg gyapjút, most már az egész fejre. Itt már lehet variálni, hogy milyen lehet a frizura: egycopfos, kétcopfos, egykontyos, kétkonytos. A választéknál jó alaposan megböködöm a gyapjút. Formára igazítom a lelógó, szétálló gyapjút és a széleknél is beleböködöm a fejbe. Ha az alap kész van, akkor jön maga a frizura. Ha copfot készítünk, akkor a copf tövénél szurkáljuk a fejbe a tűt, esetleg egy kis darab gyapjúval körbe lehet tekerni, hogy eltűnjön a szurkálás helye (ez a kártolt gyapjúnál nem is látszik). Ha konty készül, akkor én a konty közepét és szélét szoktam böködni. Ha ez is kész, az egészet átszurkáljuk egy kicsit. H

Félezer

Mennyivel másképp hangzik ez, mintha azt mondanám: ötszáz.  Hangzatosabb, nagyképűbb, sokatmondóbb.  Az utóbbi pedig, szerényebb, átlagosabb, csak egy a sok közül. Így vagy úgy, nekem ugyanannyi. A megmutatni vágyás félezer bejegyzést szült, a csendes elismerésre vágyás pedig ötszázat.  A kettő együtt így lett 500. Ha még értitek ezt a sok mellébeszélést és még mindig olvastok, akkor az azt jelenti,  kíváncsiak vagytok, mi sül ki ebből:) Elárulom hát. Játékra hívlak benneteket.  Vagyishogy nem játékra, inkább ajándékozásra.  A feltételek a szokásosak: nincsenek feltételek:) Nem kell, hogy állandó olvasóm legyél, elég ha néha idepislantasz. Nem kell, hogy megoszd, elég ha hagysz egy megjegyzést. Nem kell, hogy blogod legyen, elég ha csak olvasó vagy. Nem kell, hogy kreatív légy, elég, ha csupán szereted a szépet. Nem kell, hogy lájkolj , elég ha egyszerűen csak tetszik, amit látsz. (Persze én nem gátolok senkit, semmiben;) ) Az ajándék pedig ezútta

Ha jól számolom...

Ha jól számolom, ez a 600. bejegyzésem. Szerintem a blogger nem tréfál velem. Ha jól számolom, kerek szám okán már 3 játékot hirdettem . Most is fogok. Ha jól számolom, minimum 457 embernek kell jelentkeznie. Ennyien olvassák a blogomat rendszeresen.  Ha jól számolom, 2 nyeremény lesz. Mert valahogy meg kell köszönnöm mindezt:) A feltételeim a szokásosak, ezért nem is teszek mást, mint idemásolom a százzal ezelőtti bejegyzésem egy részletét. Persze még itt is igaz, hogy én semmi jónak nem vagyok az elrontója;-) Nem kell, hogy állandó olvasóm légy, elég, ha néha idepislantasz. Nem kell, hogy megoszd, elég, ha hagysz itt egy megjegyzést. Nem kell, hogy blogod legyen, elég, ha csak olvasó vagy. Nem kell, hogy kreatív légy, elég, ha szereted a szépet. Nem kell, hogy lájkolj, elég, ha tetszik, amit látsz. A nyeremény pedig egy párna és egy nagyméretű, lefűzős dosszié. Hogy melyik kihez kerül, azt a szerencsére fogjuk bízni. Olyan cuki sorsolást nem ígérhetek,